Майстор Влади Караджов от "Бригада Нов дом" и съпругата му Цветелина Димитрова се включват като доброволци в помощ да гласуват на пациенти в COVID отделения. 

"Прави ми впечатление, че по-голямо желание да гласуват имат по-възрастните пациенти"q каза съпругата на майстор Караджов в предаването "Тази неделя". 

"Става дума за хора, които берат душа. Минават с треперещи ръце и с личната карта, за да гласуват. И за тях това е странно, но са благодарни, че сме направили всичко това", допълни Влади Караджов.

За някои от хората, които гласуват, доброволците са поредните хора с маски, които виждат. Други пък се надяват, че с гласа им ще дойде и "хубавата промяна".

"Не, не падат духом!", разказа за емоционалното състояние на пациентите Цветелина Димитрова.

"Но има и други, които не искат да гласуват. Иска ми се да им кажа, че и гласът им е важен, но нямам право", допълни тя.

Влади Караджов и съпругата му не за пръв път влизат като доброволци в отделения с коронавирус. През декември 2020 г. те влязоха и в отделения на ВМА. 

"Няма чак толкова много желаещи да го правят. Ние сме доброволци винаги там, където има нужда. В момента има нужда да сме по тази линия", казват те.

Майсторът от "Бригада Нов дом" е успял да успокои с личните разкази и опита си свои колеги, които до сега не са били доброволци в COVID отделения. 

Влади Караджов и съпругата му станаха семейство на сватба, която той успя да подготви като изненада. Месец и половина му отнема подготовката на сватбата. Все пак той успява да я организира така, че съпругата му наистина да не заподозре нищо до последния момент.