Алекс е от Сандански, но живее в Канада. Лора е от София и работи като учител по йога. На 16 септември 2021 г. те затварят пълната до горе кола, плюс два буркана лютеница и мед, и тръгват на европейско приключение посред ковид пандемия.

Алекс:
Исках да опозная Лора, защото идвам за кратко време от Канада. Исках да реша дали това е човекът на живота ми, с който искам да се върна в Канада.

Лора:
Единственият транспорт, който успяхме да измислим, за да сме гъвкави с времето, е колата. Взехме колата на баща му, която е дълга като кораб, побра целия багаж.

Алекс:
Във Франция колата се повреди и ни казаха, че е за изхвърляне.

Лора:
Две седмици по-късно пристига баща му и я оправи с изолирбанд. Истина е, че ако на българина му дадеш изолирбанд, тел и свински опашки, може да оправи всичко.

Двамата посрещат Бъдни вечер в Малага, Испания, където се случва нестандартното предложение за брак.

Лора:
Върти той питката и ми дава най-голямото парче, след което връчва камерата на хазяйката. Отварям аз голямото парче и така, на ден 100 от пътешествието, той ми предложи.

Алекс:
Никъде не са ни спирали да ни проверят за ваксина. Хора, не се страхувайте да пътувате. Просто проверете какви са мерките.

Лора:
Хора, пътувайте, не е страшно, не хапе. И всички са супер любезни и отзивчиви навсякъде.

Алекс:
На 26 февруари пътуваме за Канада, където всъщност аз живея. Започва приключението една шопка в Канада. Пожелаваме си да докоснем много хора с истинската любов, която излъчваме.

Вижте целия материал във видеото горе.

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!