Певецът Любо Киров представи в студиото на „Тази неделя” видеото за песента си „Както преди”. Това е третият сингъл от неговия албум, който се превърна в най-продавания за 2018 г.

„Както преди”, се завръщаме отново с музика”, пошегува се изпълнителят.

„Доста често се среща тази фраза – „Както преди”, в албума. Текстовете се преплитат. Явно е някакъв сантимент и оценка на неща, които са се случвали и са добри, и са хубави”, разкри певецът.

„Животът беше различен преди новите технологии. В онова време много по-ясно се заявявахме като това, което сме”, смята певецът, според когото сега се поддаваме на коментарите на другите.

„Слагат ни етикети, с които се съобразяваме”, убеден е Любо Киров, който признава, че „прави анализи на това какъв етикет му слагат постфактум”, за да разбере с какво ги е провокирал, но не и преди да направи нещо, което е решил да направи.

Новият му клип е сниман в Гърция за пет дни. Режисьор на видиеото е Кирил Кирилов – Кико, а оператор - Бебо Халваджиян. В екипът от 15 души голяма роля изгряват и актьорите Боян Арсов, Свилена Николова, Ивелина Иванова и Пепо Кирилов – Каспър.