В рамките на кампанията за президентските и парламентарните избори в предаването „Тази събота“ ще видите лични интервюта с част от кандидатите за депутати и за вицепрезидент.

Пламен Данаилов, който е втори в листата на „Има такъв народ“ в 23 МИР в София. Той гостува в „Тази събота“ заедно със съпругата си Яна. Двамата имат три деца – две дъщери и син.

Данаилов и съпругата му са заедно от тийнейджърските си години, учили са заедно в Английската гимназия в София. Женени са от почти 21 години.

Едно от първите изпитания пред младото семейство, когато са на 22 години, е, когато предлагат работа на Пламен Данаилов в Шумен. Тогава имат само едно дете – дъщеря им Дара. Първоначално живели разделено, но после Яна и Дара се преместили в Шумен.

След няколко години съпругът отново заминал на работа в Шумен, но тогава дъщеря им била в първи клас, а синът им – първа година в ясла. Яна и децата останали една година сами в София.

Третото им дете – Анна, се ражда доста по-късно от първите две – преди месеци. Причината е сериозен медицински проблем при съпругата на Данаилов при втората бременност.

В момента най-голямата им дъщеря е на 19 г., синът им – на 15 г., а малката дъщеря – на 4 месеца. Големите деца помагат в отглеждането на бебето.

Гледйте повече във видеото!