„Нямам изкушение за политиката. Дойдоха много хора, но не ме изкушиха. Много пъти са ми предлагали да стана министър. Не мога да загърбя интереса на спортистите и да гледам нечий друг интерес".

Това каза в специално интервю за "Тази неделя" Кубрат Пулев. На въпрос дали вижда бъдеще в политиката той отговори, че не е мислел задълбочено по този въпрос.

"Преди време беше такава ситуацията, от много места ме агитираха. Нямам болни амбиции. За мен е важно, ако има смисъл, да видя, че реално ще има максимален ефект, който да помогне на българския народ", каза Пулев.

"Предвиждах, че това ще се случи и за "Има такъв народ", за Трифонов. Просто не мога да повярвам, че хората му гласуваха толкова голямо доверие. Не искам да говоря срещу някого, но тотално излъга хората. Той дори не се показа, той се скри", смята Кобрата.

"Аз самият гласувах доверие на "Продължаваме промяната", но виждате, че българският народ е мерилото. Хората виждат всичко. Не се справиха", каза още той.

Наскоро Кубрат Пулев се дипломира и като магистър по политика и бизнес в УНСС. По думите му бизнесът и политиката се срещат навсякъде.

Как Кобрата коментира загубата си от Дерек Чисора – четете на btvsport.bg: