Кристина Сулебак, директор на HBO Max за Европа, Близкия Изток и Африка, даде ексклузивно интервю за "Тази събота и неделя".

„HBO Max замени HBO GO. Новата стрийминг платформа добавя към съдържанието още сериали и риалити формати, както и филми директно от киноекрана. Пандемията промени света и навиците на хората. Стараем се да се позиционираме на всеки пазар и да се съобразим с неговите особености, да имаме връзка с хората“, поясни Кристина Сулебак.

Новата платформа HBO Max предлага по нещо за всеки вкус и желание за съдържание. Там са добре познатите и признати оригинални сериали на HBO като „Наследници“ и „Игра на тронове“, както и премиерни като „Възходът на династията „Лейкърс“. Под новия бранд Max Originals гледаме за първи път у нас също и „Станция единайсет“, „Сексуалният живот на колежанките“, „Хитринки“, „Момичето преди“, „Създадени за любов“, „Запленени“, „Суперинтелект“ и, разбира се, вече доказалите се „Просто ей така…“ и „Еуфория“.

Сред филмите на Warner Bros. са „Дюн“, „Пътят към изкуплението“, „Отряд самоубийци“, „Матрицата: Възкресения“ и „Методът Уилямс“.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!