Актьор, певец, озвучава филми и сериали и е ученик от Американския колеж в София – той е Кристиян Върбановски. Младежът, който спечели публиката на „Гласът на България“, беше гост на Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя“ и подари на зрителите няколко изключително забавни минути с таланта си.

За зрителите на bTV той демонстрира таланта си и се преобрази с гласа си в някои популярни герои – жабокът Кърмит, Уди кълвача, Круела Девил, Спондж Боб, Мики Маус и Линкълн Шумников от сериала „Къщата на Шумникови“.

Кристиян се гордее, че може да направи повече от 25 различни гласа. Въпреки това за него „Гласът на България“ е едно голямо предизвикателство.

„Искам да се представя и да се покажа на хората, гледащи по домовете си и да кажа „Ето ме, това съм аз“. Искам да се докажа пред себе си и да покажа по-светлата страна на нещата.“

Младежът работи от 12-годишен и озвучава различни роли в детски сериали и филми. Още преди това се е изявявал с гласа си и е озвучавал реклами. А в момента е главен герой в 10 сериала.

„Първия си хонорар използвах за една покупка, която във времето се оказа не много рационална – купих си електрическа китара“, сподели той. „Свирих на нея точно 2 седмици и после нямах време да свиря.“

Още за най-любопитните участници от "Гласът на България" може да прочетете на LadyZone.bg: