След участието си в „Евровизия“ не се чувствам различен, но пред мен се отвориха много възможности. Фактът, че имам опит помага в това хората да избират да работят с мен.

Това заяви певецът Кристиан Костов, който през 2017 г. представи България в най-големия певчески конкурс на Стария континент. В разгара на епидемията той пусна и нов сингъл – Better.

За „Тази събота“ той разказа, че в момента се намира в Москва, където е под карантина със своето семейство. Освен това почти не напуска дома си, а ако го прави – носи маска.

Според него ситуацията в руската столица е „страшна“ – улиците са празни, а хората първоначално са смятали, че коронавирус няма.

За новата си песен той разказа, че прекарва 20 часа в студиото. Също така сподели, че има подготвени и други песни, които предстои да бъдат издадени.

Музикантът спечели и обичта на публиката в най-гледания музикален формат в Китай – с над 2 млрд. зрители.

От гледна точка на музикален бизнес разказа, че няма конкретен път или пазар, към който се е насочил. Единственото, което иска да прави е музика.

Изпълнителят преминава и през трудни периоди. По думите му хората често възприемат известните личности като „атрибути“ и ги използват като вещи.

„Когато навлизат в личното ми пространство, вече мога да им отговарям. Пораснал съм“, сподели той.

Вижте целия разговор във видеото!