"Винаги гласувам, защото след това се чувствам на мястото си да изисквам", каза певицата Камелия в "Тази неделя". Според нея всеки трябва да си каже, че промяната зависи и от него. 

"Така ще имаме една много по-различна България", смята Камелия.

Заради кариерата си певицата обикаля различни страни по света. Избира обаче да остане в България, защото "камъкът си тежи на мястото".

"В България аз стоя Камелия такава, каквато се познавам, и каквато се създавам. Знам, че когато човек отстоява себе си, когато има мотивация и цел - всеки може нещо да промени", каза Камелия.

Тя е един от първите изпълнители, които правят онлайн концерт по време на първия локдаун. Това се случва на десетия ден, а концертът й е гледан от над 2 милиона души.

„След това нещата не изглеждаха вече толкова шеговити. Не само аз преминах коронавируса, моят приятел Цветин влезе дори в болница", разказа тя.

Певицата уточни, че в личен план няма от какво да се оплаква, но чисто професионално е много притеснена: "Ние нямаме помощи, първи сме затваряни, а последни отваряни."

Междувременно Камелия успява да се включи и в снимките на филма "Голата истина за група "Жигули". Там тя играе ролята на певица.  

"Не бях участвала в игрален филм. Ролята ми е малка, но ключова. Създава ситуация, заради която след това се разгръщат събитията. Мнението на екипа беше, че съм много органична като актриса", споделя тя. 

Защо Камелия счита, че излизането от сложната ситуация с коронавируса е въпрос на единност - четете в Ladyzone.bg