Калоян от „Фермата“ не успя да спечели наградата от хитовото предаване, но въпреки това се превърна в един от най-популярните участници. А най-забавното е, че феновете му знаят как да го намерят на работното му място. И няма как да е иначе, тъй като Калоян е гвардеец. Той беше гост в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV и разказа повече за любопитната си професия, която е и негова страст.

Калоян сподели, че в петък е бил първият му ден обратно на работа като гвардеец. Животът му обаче никога няма да е същият, защото младият мъж вече е телевизионна звезда и всички го разпознават. Той призна, че не е очаквал да се сдобие с такава популярност.

28-годишният мъж е гвардеец от 2012 г. и се гордее с пътя, който е избрал, тъй като гвардията е един от националните символи на България.

Работата е психически и физически натоварена, особено през лятото, когато гвардейците трябва да стоят абсолютно неподвижно при температури над 35 градуса. Не е лесно и през студените зимни дни, но поне тогава има какво да облече под дрехите си, за да му е топло.

Калоян има брат близнак и между тях съществува много силна връзка. Мъжът обича семейството си най-много от всичко и за съжаление наскоро се случи нещо, което му припомни колко важно е то – почина дядо му. Именно възрастният човек е бил този, който е запалил Калоян по народните танци, които в крайна сметка го доведоха до гвардията, а и до „Фермата“.

В студиото на bTV Калоян изпълни шопското Граовско хоро. Танца му и какво още каза може да видите във видеото на сайта LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!