Дони и Нети са една от най-обичаните влюбени двойки на българската музикална сцена. Те са заедно от 20 години и бяха гости в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV, за да споделят как се отразяват годините на любовта и брака.

Музикантът Дони сподели, че според него 20-годишната любов е по-мъдра от съвсем новата:

„В началото всичко е спонтанно“, каза той. „Сега в момента освен любов има и уважение. Връзката еволюира.“

Преди 20 години Нети предложи брак на Дони по телевизията. Развълнуваната млада жена толкова се притесни, че дори не можа да се сети дали Дони трябва да се „ожени“ или „омъжи“ за нея. Но интересните истории около брака им не приключват това. Те няма да забравят и казването на заветното „да“.

Когато била попитана дали ще се омъжи за Дони, Нети извикала с много писклив глас „да“… въпреки че преди това го била репетирала многократно.

Сватбата им обаче не е била традиционна, тъй като едно от нещата, които най-много отблъскват Дони от сватбите са били ритуалите.

„Бил съм на стотици сватби от дете насам“, каза той. „И съм виждал, че всички сватби, на които съм бил, имаше толкова желание на младоженците да угодят на всички, че самите те забравят да празнуват. Затова ние от самото начало бяхме решили, че няма да има подобно тържество, а веднага, тя с булчинската рокля а аз с костюма, ще заминем за Париж. Което и направихме.“

Във видеото на сайта LadyZone.bg може да чуете какво още споделиха Дони и Нети: