"Исках да празнувам рождения си ден навън, но на всеки 18 април вали дъжд, откакто се помня. И тъй като спазвам мерките, няма да правя партита и няма да се събираме." - споделя Рут в навечерието на празника си.

COVID-19 променя плановете и за миналогодишния й рожден ден, но пък винаги си спомня с умиление за рождените дни от детството си. Певицата има брат близнак, с когото винаги са празнували заедно. 

"Той е рус със сини очи и хората, като ни видят, се радваха повече на него. Много е готино да имаш брат близнак - никога не си сам. Свързани сте още от клетъчното си създаване." - споделя още тя. 

Промяната в плановете за парти обаче не пречат на друг неин успех - тя публикува видео с последната си песен в TikTok и предизвика феновете си да се включат с видеа, показващи истинската им същност. Видеото е част от официалната колаборация на изпълнителката с платформата.   

"Идеята е, използвайки песента, човек да покаже себе си в някаква версия, ако някой някога го е обидил или е бил жерства на стереотип, а след това да покаже своята истинска същност." - разказа повече тя за творческата си идея.

Вече много от последователите са се включили, а най-хубавите видеа ще бъдат публикувани и в други социални мрежи. 

Първите си рождени дни певицата прекарва в Бахрейн, където живее до 5-ата си годишнина. Още от съвсем малка слуша много музика и учи текстове на песни. И въпреки че майка й постоянно й пуска различни мелодии, родителите й не са я подкрепяли за музикалната й кариера. 

"Баща ми не смяташе, че музиката е нещо сериозно. Мислеше, че е нещо, което искам да правя, но е нереалистично. Родителите ми и хората около мен не бяха напълно подкрепящи."

Въпреки това тя вярва в себе си и вече с години се занимава с музика, при това успешно. 

Сбъдва и друга своя мечта - организира фестивал, който ще се състои през лятото в София - Sofia Live fest, за който ще се съберат много и различни български изпълнители. 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!