Голяма част от участниците във "Фермата" 7, включително и контузилият се Георги Георгиев, ще се върнат, за да направят "едно малко чудо" - издават продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. 

Тежките думи между някои от участниците в риалити формата предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи и множество зрителски писма. Какво се случва зад кулисите на "Фермата" продуцентите споделиха в "Тази събота".

"Фермата" е предаване, което те кара да си задаваш въпроси. Пробуждането е най-хубавото нещо, което може да се случи на човек. Ако сме създали предпоставка хората да си задават въпроси и поне частично да се случи този процес на пробуждане, значи поне малка част от работата сме си вършили" - споделя Иван Христов.  

И двамата осъждат агресията и са за интелигентната намеса, която прекъсва процес, който не е правилен. 

Според Андрей Арнаудов участниците в този сезон на "Фермата" са "най-умните от всички сезони", но "това ги прави хора с малко по-високо его". Именно това според него е причината за по-остри конфликти. 

Голяма част от участниците във "Фермата", включително и контузилият се Георги Георгиев, ще се върнат във "Фермата", за да направят "едно малко чудо". Той вече е добре след инцидента. В извънреден двубой срещу Кирил той падна от висока въжена стена и беше откаран в болница.

"Толкова сериозно нещо да се случи за толкова кратко време е почти невъзможно. Толкова силна седмица никога не е имало." - издават Иван и Андрей за това, което очаква зрителите на "Фермата".

"Мен не ме мислете" и "Съни бийч" 2 пък са новите сериали на продуцентите, които скоро ще се появят и на екран. 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!