„Още не мога да повярвам какво се е случило. Все още не съм отпразнувал напълно победата. Все по-често ме спират на улицата да ме поздравят, което ми е много странно. Най-много ми се радват на Женския пазар, където често пазарувам“ – сподели победителят в MasterChef Ивайло Спасов в „Тази събота и неделя“.

Той вече ремонтира бъдещото си заведение за бързо хранене, където ще смесва доста вкусове – Турция, Ливан, Израел, България, Гърция.

„Много се кефя на шока в очите на хората, когато им кажа, че ще правя дюнерджийница. Тя ще е доста различна – с качествени продукти и всичко ще е хигиенично“ – поясни 37-годишният копирайтър от Кърджали.

„Хората подценяват дюнерджийницата, но в Германия се шегуват, че само там те питат „Как си, шефе? Добре ли си?“. Нещо, което често близките и колегите ти не питат... Живях в Берлин година и половина. Спечелих стипендия и там изследвах бъдещето на музикалната индустрия. Берлин е много авангарден град и показва тенденциите. Интересни са ми по-малките общности и субкултури, а не изтърканото и масовото“ – сподели Ивайло, който е бил музикален редактор на несъществуващото вече списание „Едно“.

Той препоръча хората да не готвят пуйка, защото могат да се объркат хиляди неща. По-добре е да се пробва патица, която се бланшира за 30 секунди във вряла вода. След това се надупчва кожата, за да изтича мазнината, осолява се и се оставя за няколко часа в хладилника.

„Така кожата й ще стане хрупкава. Пече се на много висока температура във фурната. Бульонът се прави по-трудно. Той е от телешки кокали, които се варят бавно“ – поясни Ивайло Спасов.

Целия разговор можете да видите в LadyZone.bg

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!