Миглена Ангелова, емблематичната водеща на "Искрено и лично", гостува в студиото на "Тази неделя", за да сподели спомените си от предаването - като продуцент и водещ тя има общо над 2000 издания. Ангелова разказа и за ново си начинание - "Искрено и лично", което прави в YouTube. 

"bTV бяха обявили конкурс за женско токшоу и аз си представих какво бих искала да гледам сутрин, от какво имам аз нужда. Реших, че имам нужда от доза оптимизъм и някой да ми каже, че моите проблеми не са единствените на света", каза Ангелова.

"Горе-долу това беше посланието на "Искрено и лично"- ние можем да се справим с това, което ни сервира животът", допълни тя.

"Аз много обичам хората, които се борят. Хората, които не се предават", сподели Ангелова.

"Това беше предаване за обикновения човек - до момента, в който настана "ентъртейнмънт" и ние трябваше по някакъв начин да забавляваме хората", каза тя.

"В този момент аз увяхнах и спря да ми се ходи на работа", допълни Ангелова.

"Борбени хора по подразбиране няма – във всеки живот, стъпка по стъпка, ти си убеден, че можеш", каза тя.

"Не правете този филм – хората ще умрат от скука", пошегува се тя в отговор на въпроса как би се казвал филмът за нея.

"Работа, отглеждаш деца по телефона и имитация на личен живот", допълни Ангелова.

"Благодарение на жълтата преса хората си мислеха, че мога да се разпростра на много фронтове, но това не беше така", сподели Ангелова.

"Във всяко предаване бях откровена", каза тя за работата си като водеща в "Искрено и лично".

"В момента правя "Искрено и лично" в YouTube. Снимам сама, не съм в студио. Дори осветлението си правя сама, със звука се занимавам", каза Ангелова.