Тя живее между Германия и България, а за феновете на дамската група No Angels е истинска икона. Повтаря ли се фурорът 20 години по-късно, какво лято й предстои и каква е новата любов в живота й - ето какво сподели Люси Дяковска в предаването "Тази събота и неделя".

"Това се намира в Бергиш Гладбах, от което е и Хайди Клум. Аз четири години живеех до това малко градче", коментира Люси мястото, където е снимано видеото към песента "Still In Love With You".

"Креативният екип, който работи по "Daylight", също работи по този клип", допълва тя.

"В албума ни "20" са събрани най-големите ни хитове. Имаме и четири нови песни", каза Дяковска.

"Най-вероятно сме единствената група, която записва и продуцира отново най-големите си хитове", допълва певицата.

"Една от причините е, че от много години вече не сме пет, а сме четири - Ванеса се оттегли", каза Дяковска.

"Ние сме направо влюбени една в друга, плакахме като се разделихме, а това никога не ни се беше случвало. Сега през ноември отново ще се съберем", споделя Люси.

"Ние винаги сме били за различността – като национална принадлежност, като произход, като култури. Аз съм човекът с нестандартната сексуалност в групата", каза тя.

"Искахме да покажем това, което сме. Начинът, по който живеем", допълва тя.

"След запознанството с Марчела усетих една по-различна светлина в мен и в моята душа. Това ми даде надежда, че отново мога по по-различен начин да се радвам на живота", споделя Дяковска.

"През тази година за мен небето се отвори по различен начин – аз цял живот ще бъда благодарна за тези срещи, защото от една страна ме спасиха, а от друга - живея отново!", 

Какво би казала Люси преди 20 години на Люси днес? "Не спирай да се бориш за това, което смяташ, че е важно. И отиди да спортуваш", заявява тя.

Вижте какво още сподели Люси Дяковска във видеото горе.