Георги Костадинов и Елена Кокорска от "Гласът на България" си пожелават за Коледа здраве, късмет и още неща, за които да се борят. "Да станем повече!" - е специалното желание на музикантите. 

Таксиметровият шофьор, в чийто глас България се влюби, и половинката му бяха гости на Петя Дикова в "Тази неделя".  

"Успях да вляза в една друга картина, която имам за себе си. Промених се. Успях да надградя това, което исках да покажа на хората" - сподели Георги за участието си в "Гласът на България". 

Елена разказва, че изключително много се е вълнувала за неговото участие. 

"Още от самото начало исках да участва там, да му се случи това нещо, за да види, че е добър певец и че хората ще го оценят. Това беше моята мечта, така че и аз я сбъднах." - разказа тя.

Георги се класира на второ място в Гласът на България. Споделя, че с участието си е спечелил много приятели. Именно затова счита, че всички са печеливши. 

След края на формата Георги се връща на работата си като таксиметров шофьор. Често му се случва клиенти да искат да се снимат с него и да пеят заедно. Но има и случка, при която спасява живота на 7-годишно дете. 

"Хората не могат да си представят какво е един човек, който се бори за живота си, и то дете, да ти влезе в таксито" - спомня си той напрегнатата ситуация

Към момента Георги подготвя нови музикални проекти, а Елена работи по обща песен с Белослава. 

Как музикантът спасява живота на детето четете на Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!