Тя е главата на украинската мафия. Жената, която е способна да парализира човек с поглед. Но в живота руската актриса Евгения Ехременко е слънчев човек, майка на две деца и жена с драматична съдба.

След няколко години брак съпругът й - актьорът от „Бригада“ Константин Соловьов, иска развод и се отказва от общите им деца.

Снимка: btvnovinite.bg

Актрисата е родена в Ливан в семейство на дипломати. Гражданин на света. Дълги години е живяла в Съединените щати, а преди пет се връща там, откъдето са корените на рода й - в Русия.

Ролята на жената кръстник е от популярния сериал „Глутница“, чийто трети сезон се излъчва по НВО.

Снимка: btvnovinite.bg

„Родена съм в Ливан, шест години съм живяла в Либия. След това три години в Русия, четири в Израел и 17 години в Лос Анджелис. Последните девет години се върнах в Москва заради любовта“, разказа в „Тази неделя“ Евгения Ехременко.

„Родителите ми се опитаха да ме направят дипломат. От малка обаче непрекъснато гледах да играя. Когато бях в Израел научих иврит. Тогава започнах да получавам предложения да играя различни неща. Танцувах на сватби, а баща ми беше ужасен. Нямаше как вече да стана посланик“, шегува се актрисата.

Снимка: btvnovinite.bg

Учила е актьорско майсторство при Антъни Хопкинс.

„Имах огромен късмет той да ме обучава. За мен британската актьорска школа винаги е била нещо кралско. Никога не е повишавал тон“, споделя тя.

Евгения Ехременко е била няколко пъти в България. Признава, че е влюбена в страната ни и се надява отново да се върне.