Евелин Костова е красива и талантлива актриса, зрителите на bTV я познават добре от хитовия сериал "Съни бийч", а от тази пролет тя стана част и от журито на "България търси талант". Как съчетава всички свои роли на сцената и в живота тя разказва в "Тази събота".

Да стане част от журито за нея било голямо предизвикателство. Когато я канят за участие, много искала да получи съвет от Стефан Данаилов, в чийто клас е учила актрисата. Чува се обаче с "друг ламбовист" - актьора Сашо Кадиев, който много я надъхва, за да стане част от предаването.

Евелин Костова издава, че зад кулисите на "България търси талант" и в малките паузи между снимките членовете на журито си свалят обувките и костюмите, обличат халатите си и обядват заедно като семейство. 

Изключително впечатлена е от професор Кантарджиев, за когото казва "Той е много достъпен за разговор. От  първа среща аз съм адски свободна да си говоря с него, а и другите имаха доста по-голям опит от нас."

Актрисата често се включва в номерата на участниците на сцената. Признава обаче, че в началото това леко я е притеснявало.

Издава, че на зрителите на "България търси талант" предстои да видят наистина интересни неща. Това, което е най-много я впечатлило, е участие, за което дава Златен бутон и предстои да бъде показано в ефир. 

"Много се притеснявах как ще разбера дали изпълнението заслужава Златен бутон. Но изобщо не съжалих в момента, в който го ударих" - категорична е тя.

Евелин Костова е част и от спектакъла "Стъпка по стъпка", с премиера в Театъра на българската армия.