Актьорът Рон Мос, познат у нас с ролята си на Рич Форестър в "Дързост и красота", влиза в ново амплоа - с роля в уестърн. Във филма "Rejected" се очаква да участва и съпругата му. Повече за проекта, музиката и края на снимките на "Дързост и красота" той разказва пред Петя Дикова в "Тази събота и неделя".  

За ролята си на богатия наследник Рич Форестър в "Дързост и красота" се явява на кастинг: " Това бяха нормални проби като всички останали. Явих се 2 или 3 пъти, но усещането беше много добро - че ще го спечеля."

Когато приема да участва, си представял, че сериалът ще продължи 2 години и ще приключи с него. Всъщност участва цели 25 години. 

Въпреки дългото време признава, че Рич и Брук никога не са му омръзвали. Харесва ролята си и това, което прави, и то не само заради хонорара. Влага страст в работата си и я обича и именно това смята за важно, когато си си избрал пътя.

Преди да реши да напуснете сериала, животът му праща поредица от знаци, че е време това да се случи.

"Първото беше катастрофата, която повлия на паметта ми, и няколко по-маловажни знаци. Но това бяха от тези "неслучайни случайности". Неща, които се случват с причина. Вслушах се в интуицията си и в интуицията на съпругата ми. Понякога вселената ти дава знаци и ако внимаваш - можеш да ги последваш" - разказа той. 

В последния му снимачен ден часовникът в гримьорната му спира в 9:42, във вторник сутринта. Издава, че това са часът и денят, в които е роден - 9:42, във вторник сутринта. Преди да напусне обаче не се чувствал тъжен, а именно прероден. 

"Изуми ме това, че часовникът спря тогава, в последния ми снимачен ден. Казах на продуцентката ни, тя се разплака и дойде в гримьорната ми, свали часовника от стената и ми го даде."

Изпълнителите, които оказват най-голямо влияние на музикалната му кариера, са класическите рок банди от 70-те, Елвис Пресли, "Бийтълс" и др.

Баща му бил импресарио и канел много класически музиканти в Лос Анджелис - китаристи от Испания, балета на Ленинград и т.н. От там започва любовта му към класическата музика, която се пренася след това към рокенрола. 

Като продуцент и режисьор прави филма "Изненадващо пътуване", заснет в Пулия. Идеята му хрумва, докато със съпругата му пътували от Северна до Южна Италия.

Защо все още помни реплики на Рич Форестър и каква е била детската му мечта - четете в Ladyzone.bg.

 

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!