В разгара на летният сезон – Марина Кискинова пуска нова авторска песен. „Един за друг” пресъздава романтична Италия, допълнена с екзотични латино ритми. Певицата разказа в „Тази неделя”, че видеото е заснето в Рим, предимно по малките улици на града.

„Аз и моята половинка ходим там всяка година, прекарваме минимум един ден в Градините на Борджиите. Снимахме и в Болосена – в палат, който само преди 2-3 месеца са го отворили като хотел. Мястото носи аристократична атмосфера”, каза изпълнителката.

Кискинова разказа, че текстът и музиката са на Владимир Ампов –  Графа. По думите ѝ, продуцентът и певец е написал песента за нея и нейния любим.

„Беше една много тежка и трудна година, а тази песен е един хубав завършек, черешката на тортата. С всяка година връзката ни става все по-хубава”, посочи певицата и допълни, че приятелят ѝ Веселин ѝ е предложил брак именно в Италия.

Певицата посочи, че са снимките са завършили за три дни. Тя каза, че ѝ предстои лято, в което е планувала много почивки, освен усърдна работа.