След като две поредни години момичетата от трио „VIVA“ участваха в предаването „Гласът на България“, младите певици най-после пуснаха своя песен. Музиката за песента е дело на Славчо Николов от Б.Т.Р.

Трите момичета в момента завършват училище. Те е трябвало да намерят начин да се срещат и да пеят заедно, въпреки пандемията от COVID-19. Йоана, Виктория и Виктория са ограничили контактите си с други хора, за да могат да се срещат помежду си и да пеят заедно, защото, за разлика от учебните занятия, това е нещо, което не могат да вършат онлайн.

Разбира се, като всички дванадесетокласници, трио „VIVA“ също много се вълнуват от предстоящия си абитуриентски бал. Момичетата дори вече са започнали да си избират рокли. За съжаление опасността баловете отново да бъдат отменени е надвиснала над предстоящия им празник като буреносен облак.

Двете Виктории и Йоана се познават откакто са били 4-годишни и са прекарали целия си живот заедно. Неразделни са като сестри.

След успешния старт на музикалната си кариера, те вече готвят нова песен, отново с музика на Славчо Николов. Новата песен ще излезе около Коледа, а дотогава ще има и версия на английски език на песента „Птица в клетка“.

Момичетата, които гостуваха в предаването „Тази събота и неделя“, зарадваха зрителите на bTV с изпълнение на живо. Можете да видите какво изпяха те и цялото интервю на сайта LadyZone.bg: