Всички познават музикалния талант на Деси Добрева, но певицата реши да се докаже в още една сфера – кулинарията. Деси публикува готварска книга, озаглавена „Лично и вкусно“, която съдържа 87 рецепти и лични истории. Книгата върви в комплект с албума на Деси Добрева.

„Аз се занимавам с това много отдавна“, каза певицата за кулинарните си наклонности. „То е свързано с начина ми на живот и особено по-здравословното ми виждане. Такава е традицията. У нас нямаше шкаф със сладкории, както е в други семейства и аз не съм свикнала с това нещо.“

Деси не обича сладко, а предпочита люто и кисело, както ще разберат читателите на книгата ѝ. Тя не пържи и не ползва мазнина в готвенето. Част от рецептите са взети от чужбина, тъй като Деси много обича да пътува, но са приспособени за нейния вкус.

Дъщерята на Деси също се е вдъхновила да готви и в книгата дори е включена една нейна рецепта – на бонбони, които тя си е измислила и сама си прави.

Най-новият музикален проект на Деси Добрева е песента „RADA”, която е записала заедно с Диан Соло. Във висококачествения клип на песента Деси е облечена в традиционна балканска носия, а Диан е в оригиналния костюм от филма „Хан Аспарух“.

В клипа участват и животни – гарван и вълк, които са диви животни, но са дресирани. Дресьорът им през цялото време е бил с тях по време на снимките.

Още любопитни истории за Деси Добрева може да прочетете на сайта LadyZone.bg: