Деница е поредната напуснала риалитито "Ергенът", след като не получи роза от Виктор Стоянов. 

Обяснява си го с многото емоции, смесени чувства и промяна на настроенията и нагласите, които се случват, когато до един мъж има повече жени. За преживяването си разказва подробно в "Тази събота". 

В последния епизод на "Ергена" между Виктория и Александра се разгоря истински скандал. 

"Изведнъж се оказах май жертва" - разказва Деница за случилото се. "Беше ужасно съсипваща тази емоция, която се изля между девойките."

В конфликта между двете застава на страната на Александра, защото не толерира агресията. Ескалиралото напрежие си обяснява с различните им характери и разбирания за живота. 

"Когато си поставен в по-ограничена среда, нервите ти са по-опънати. Всичко е по-експонирано като отношение и реакции и това доведе до скандалните моменти" - е нейното обяснение.

За себе си споделя, че не обича да взима страна в конфликти, както и да дава непоискани съвети. На мнение е, че това не винаги води до положителни резултати. 

Предишната й връзка завърша с предателство, но уточнява, че времето и новите случки в живота могат да лекуват. Точно така се е случило и при нея. 

"Това преживяване наистина помага и в тези моменти. Озоваваш се в различна реалност и това определено ми помогна да предолея миналото. Отворена съм за нови рози и любов" - сподели тя в студиото на предаването. 

Представя си изпепеляваща любов и се надява точно такава да й се случи.

Признава, че привличане между нея и Виктор е имало, но осъзнава, че няма как изпепеляваща любов да се случи по време на снимки. 

Какво мисли за целувките на Виктор i любовта - четете в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!