Как да имаме повече време с близките си? За българката Лиляна Йотова, която е консултант по медийно планиране, отговорът е бил само един - да замени офиса в Лондон за свободата да работи от плажа на Бали. Следва един разказ за контрастите - за снега и слънцето, за бетона и палмите, за "сладостите на живота" и "отговорностите на ежедневието".

Лиляна завършва престижно училище в София, има впечатляваща кариера в Лондон до момента, в който решава, че класическият корпоративен свят не е за нея.

„Няколко дни подред отивам на спирката на метрото и едни и същи хора пристигат по едно и също време, както и аз. Единственото, което се различава, е начинът, по който са облечени според сезона. Изведнъж си казах, че не може само това да е еднообразието на моето ежедневие и освен това цялата тази борба в корпоративния свят и качването на т.нар. стълбица, винаги се гони някакво повишение, което реших, че не е моят път“, разказа тя.

Лиляна Йотова добави, че Бали е като клуб по интереси.

„Има много хора, които търсят мистиката, йогата – тази енергия, която Бали носи. Има много хора, които отиват там за сърф, подводният свят е много красив. Има и много хора, които са имали този т.нар. „бърнаут“ и се опитват да намерят себе си“, добави тя.

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!