Кръговите кръстовища не са ядрена физика, петъците трябва да са почивни и диетата не е само тема за разговор. Радо Кузманов споделя мислите си свободно, облечен по халат и с лозунг в ръка.

Емоционални, креативни или просто странни, плакатите са безмълвното лице на протестите. А едно момче, объркало  случайно или не вратата на банята с входната врата вкъщи, ще остане в историята на лято 2020. И  не само. Въоръжен с черен маркер, картон и халат Радо Кузманов говори саркастично чрез своите плакати.
Epic bath guy е доста интровертна личност. Не обича много хората, затова и през цялото време не изразява емоции чрез лицето си, ами само чрез табелата.

Халатът е винаги в колата на Радо, а веднъж при пътуване дори рискува да изгуби всичките си приятелки. Докато те се снимат сред поле от слънчогледи, изписва набързо: "На тях им е писнало да се снимат с вас" и саботира планираната фотосесия.

На пазара в „Красно село“ пък жените започват да го замерят с домати, защото не разбира цената на продуктите от табелите и прави своя. А полицаи за малко да не го затворят  в ареста, докато стои пред тях с табела „Не може ли да измислим нещо?“

Идеята на табелите има своята история отвъд океана, от октомври 2019 г. Сет Филип кръстосва улиците на Ню Йорк и протестира  за всички тези малки неща, които дразнят жителите на мегаполиса.  Не просто протест, а  недоволство към нещата, за които всеки от нас си мисли докато върви по улицата, но не изразява от неловкост. А Радо Кузманов е неговата източноевропейска версия. Показва българската действителност с нотка индивидуалност.

И така чрез ирония Радо остава верен на принципа, че ако не стоиш зад собствената си идея, няма как да се провалиш истински.