След емоционален дуел, Анастасия Христова напусна "Фермата". Тя беше гост в предаването „Тази събота и неделя“, за да разкаже за емоциите, които популярното риалити предаване ѝ е донесло.

„Записах се малко на майтап“, разказа тя пред водещата Петя Дикова. „Аз може би съм една от първите подали, почти веднага след като свърши предния път предаването. Казах си, че ще отговарям на въпросите абсолютно честно. Разведена ли сте – да, изневерявала ли сте – да. И мисля, че за това ме избраха.“

Зрителите и останалите участници в предаването през цялото време се питаха дали Анастасия е самата себе си в предаването или играе образ. Тя обаче приписа рязката сменя на настроенията си на това, че е жена.

Анастасия е олицетворение на силната жена. Тя е имала много трудности в живота си, които е преодоляла. Сама е отгледала дъщеря си и днес е управител на фризьорски салон.

„Аз мисля, че почти всяка втора българска жена е на същото положение като мен“, каза тя. „Аз поне познавам изключително много жени, които се борят сами. Да, много беше трудно и да, много съм падала и съм ставала. Не се притеснявам да го призная.“

Анастасия е убедена, че големият брой самотни майки се дължи на това, че жените стават по-силни и не се нуждаят толкова много от мъжка подкрепя.

„Струва ми се, че жената придоби една мъжка сила“, сподели тя. „Която всъщност не би трябвало да има.“

По време на участието си Анастасия открито говореше депресията си, без да се притеснява от стигмата, която съществува в България по отношения на проблемите на психичното здраве.

„Аз съм човек, който не се страхува от слабостите си и смятам, че това е моята сила“, каза Анастасия.

Още за участниците във "Фермата" може да прочетете на сайта LadyZone.bg: