Астроложката Светлана Тилкова-Алена говори в предаването „Тази събота“ какво вещаят звездите за 2021 г., ще кажем ли довиждане на пандемията скоро и с каква настройка да отидем към урните на 4 април, за да изберем по-доброто бъдеще за страната ни.  

"Миналата година беше на Уран - година на разруха. За съжаление в нея ни се стовари и пандемията. Това също е вид разруха, може би природата взима своето заради това, че ние не можем да се сработваме с нея през последните десетилетия. Пандемията не биваше да руши човешките отношения! На 1 януари влязохме в годината на Меркурий. Докато Уран позволваше разрухата, Меркурий също би могъл да доведе до това само защото сме агресивни в думите и действията си."

Тя допълни, че първата й прогноза за край на пандемията е била за август 2020 г. Отварянето на заведенията и неспазването на ограниченията от юни до август обаче са се оказали грешка. 

"Този период, който беше благоприятен от астрологична гледна точка да се простим с пандемията, ние го проиграхме. Сега всичко зависи от нас – от разума и отговорността ни. Пандемията може да се стопи и извън ваксините буквално за месец и половина-два, ако по-дълго носим маските. Едната въможност е до края на лятото това нещо да приключи. Все още чакаме хармонията, която новият американски президент успя да вътвори върху цялата планета."

Алена уточни, че най-неприятната прогноза е, че има война между поколенията, които живеят в един дом. Млади и стари не могат да се сработят, защото имат различна визия как трябва да се пазят. 

Според астроложката от април до края на юни трябва да сме много предпазливи, защото планетите вещаят хаос в отношенията и политическата обстановка. Ако успеем да овладеем хаоса, до края на лятото пандемията би трябвало да е приключила.

След края на юни започва положително отваряне на процесите в България, уточни тя.

Според нея всички избори са важни и тези на 4 април не са по-различни: "Трябва да сме малко по-активни, да се вгледаме в дълбините си и да гласуваме за себе си и мечтите си, свързани с близките и децата ни."

Още съвети на Алена за успешна 2021 година - четете на Ladyzone.bg.