Алекс Георгиев от "Гласът на България" представи новата си песен “Gone” в студито на "Тази събота и неделя" и загатна, че готви албума “Late night thoughts”, който ще излезе в края на април.

Младият изпълнител обясни, че е избрал името на албума си, защото повечето от текстовете и музиката за песните му са написани именно в късните часове на деня. 

„Хората сме програмирани, така че никога да не ни изключва мозъкът, дори когато спим и може би тогава има някакъв момент, в който все намираме нещо, за което да мислим. Това са моите вечерни мисли”, разказва Алекс.

Снимка: bTV

Според него не е задължително любовта да е романтична, трябва да оценяваме всяко нещо, което е около нас и това е напълно достатъчно.

"Исках да напиша песен, която да контрастира музикално – текстът е тъмен и тежък, но самата мелодия позволява на човек да си потанцува. Исках да напиша нещо, което ще позволи на хората да открият себе си. "Gone" е любовна песен", разказа младият изпълнител.

Алекс пише първата си любовна песен само на 14 г.

„Тогава много лично изживявах тези първи чувства, които се появяват около тази възраст и много ми се искаше по някакъв начин да ги запазя и опиша. В предстоящия ми албум ще има още истински истории от моя живот", добави той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!