„Не съм ново лице. Аз съм от учредителите на ГЕРБ. От 2019 година оглавявам ГЕРБ в Сандански. За мен това е като футболните пристрастия – не сменяш отбора“.

Това каза в предаването „Лице в лице“ Стоян Стоев, кандидат за кмет на Сандански от ГЕРБ.

„Сандански може повече“ – това е най-краткият отговор защо се кандидатирам за кмет. Историята на нашата община в последните години е поредица от пропуснати възможности“, посочи той.

„Нещата не се случват по начина, по който трябва да се случват. Искаме да осигурим на жителите на Сандански, на Община Сандански, на потенциалните инвеститори, на туристите едно по-добро бъдеще. Хората говорят за инфраструктурни проблеми. Улиците не са в състоянието, в което трябва да са. Направихме анализ на ВиК системата. Ако само ремонтираме три от улиците в Сандански ще решим с около 30% проблемите с ВиК авариите“, обясни Стоев.

„Ние не искаме да се работи на парче, а като хванем нещо, да го доведем докрай. Има проблем с авариите. Главната улица се нуждае от ремонт, а подземната инфраструктура е на повече от 50 години. Ако няма финансиране за подземната инфраструктура, не може да се ремонтира улицата“, коментира кандидатът за кмет от ГЕРБ.

„Сандански е град, който се посещава от хиляди туристи, но има проблем с паркирането. Хората са лъгани много и нямат доверие на никого. Искаме да им покажем, че имаме визия за развитие на Сандански и знаем как да го постигнем“, категоричен е той.