Последният сезон на „Бригада нов дом” е посветен на многодетните семейства и на сбъдването на техните мечти. Едно от тях е на баба Наташа и нейното 8-членно семейство.

Преди 8 години баба Наташа посещава дом за деца, лишени от родителски грижи. Запознавайки се от  близо тяхната съдба, тя  взима решението да им осигури един по-добър живот и става приемен родител. Това се превръща в каузата на живота ѝ и до този момент тя е отгледала 12 деца. Смята, че единственото нещо, от което имат нужда е любов.

Днес при нея живеят две приемни деца и Биляна – момиче, чиито родители нямат възможност да я отглеждат. В дома на баба Наташа са и нейната внучка Стефани, съпугът ѝ и двете им деца – едно, от които осиновено. 

В къщата на 8-членното семейство трудно могат да се разминат дори двама души. Стените и таваните  са напукани и криви. Гипсокартонът отдавна е паднал, а первазите са провиснали. В тежко състояние е и банята. 

Единствената мечта на баба Наташа е да превърне къщата в едно топло и уютно място за нейните деца. И така допреди 7 месеца, когато Мария Силвестър и нейната Бригада подават ръка на многодетното семейство.

Вижте повече във видеото: