Красота и нежност, криещи сила и воля. Три индивуалности, три силни характера, три шампионки, единен отбор. Различни по стил, но еднакви в целта си да защитят онова, което им принадлежи - върха. Върхът, за който всички мечтаем заедно с тях. Това са трите ни грации - Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн.

Ден преди старта на световното първенство по художествена гимнастика в Баку, където България ще защитава медала си в отборната надпревара и ще води битка за две олимпийски квоти, поднесохме една изненада на момичетата. За да им вдъхнем малко повече мотивация и да ги разчувстваме, се срещнахме с най-близките им хора, които отправиха едно видеопослание към тях.

"Искам да е себе си, да запази момента, защото това ще ѝ остане в спомените за цял живот. Искам да запали хората с нейния огън, който го предава всеки път, когато излезе на терена. Без значение какъв ще бъде резултатът, какво ще се случи, дали ще вземе медал или не, искам просто да е щастлива и да направи това, за което е тръгнала", бе посланието на годеника на Владинова - Веселин Манолов.

"Искам с усмивка и високо вдигната глава да излезеш на терена и да покажеш най-доброто от себе си. Ти си нашият победител и заслужаваш всичко това, което ти се случва. Изключително много те обичаме и винаги, винаги ще бъдем зад теб и ще те подкрепяме, независимо от всичко", каза Моника Владинова - сестра на Неви.

"Най-важното, което искам да ти пожелая, е много успех. Стискаме палци. Много те обичаме и ще те подкрепяме", бяха думите на майката на Калейн - Желя.

"Късмет ѝ пожелавам. Да е спокойна, да си изиграе съчетанията. Тя си знае най-добре как да се държи", допълни баща ѝ Николай. За нейния брат Стоян Боряна е пример.

"Искам да ѝ пожелая да е здрава, да е спокойна и максимално да успее да се наслади на този голям форум. Катрин е уникален човек, много отговорен. Човек, който гони мечтите си и ги реализира", каза годеникът на Тасева - Николай Щерев.