Тази вечер в bTV Репортерите Петър Нанев отговаря на въпроса - има ли лидери в сянка при управлението на българския футбол.

Бившият елитен футболен рефер Красимир Йосифов изключва бившите ни футболисти като реални шефове в БФС. 

„ДПС ръководи футболния съюз. Това не е междуконтинентална, това е междугалактическа тайна. Камен Костадинов е в управлението на футбола от 15 години”, коментира Красимир Йосифов, бивш футболен съдия.

Камен Костадинов - член на Централното оперативно бюро на ДПС и част от изпълкома на футболния съюз, посреща екипа на bTV в централата на партията.

Управлява ли ДПС и в частност Камен Костадинов, българският футбол?

Ако ми задавате въпроса сериозно, отговорът е - не. БФС се управлява от ИК и президент, в който Камен Костадинов е 1/15. Всеки може да говори глупости, когато пожелае. Aз участвам в ИК на БФС като Камен Костадинов, аз не съм делегиран представител на ДПС. ДПС няма нищо общо с футбола и то може да бъде видяно в тия 14 години.

Засега министърът на спорта запазва мълчание за кризата в БФС. Красен Кралев отклони поканата ни за интервю с обещанието, че ще застане пред камерата ни, когато разследванията на властите приключат.

Разследването на Петър Нанев за пари, футбол, деца, полиция и политика, гледайте тази вечер в bTV Репортерите, веднага след централната емисия новини в 19 часа.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!