Милена Иванова, написала книга "379 дни с Милен Цветков. Историята на една чакана любов", сподели пред "120 минути", че помни всеки един ден от живота си с журналиста.

"Написах тази книга, за да вдъхна кураж на всички, които са загубили близките си и надежда, че съществува истинска любов", споделя жената до Милен Цветков. 

На 19 април се навърши една година от смъртта на Милен Цветков, който загина при ужасяващ пътен инцидент. Цветков беше блъснат от шофьор на кръстовището на голям столичен мол на бул. „Черни връх“.

Милена сподели какво помни от последния ден на Цветков и разказа, че преди трагичния инцидент за тях всичко е преминавало прекрасно.

„Казахме си много неща, които бяхме таили, може би не е случайно. По-голямата част от деня премина, докато Милен се вълнува от държавата и какво се случва. Той беше щастлив и затвори вратата на дома ни усмихнат и ми каза: Обичам те и аз му казаха: Обичам те“, споделя Милена.

Тя си спомни и деня на срещата им, която се е случила в телевизионно студио.

"Бях притеснена, защото знаех, че той не харесва езотерика и нумерология, а трябваше такъв анализ да направя. Но всичко мина много добре, спомня си жената до журналиста.

Милена сподели и че макар на екран да е бил по-дързък, вкъщи е бил тих, улегнал и спокоен.

"Милен беше много мил, любящ човек, имаше нужда да дава и да получава любов. Липсваше му сигурността, споделяше, че е изморен от всичко, че за него няма да има повече телевизия, и не може повече да се бори с неправдата в България. Липсваше му телевизията и най-важните отговори. Искаше да задава въпроси и да получава отговори“, каза още Милена.