Изборът ми щеше да е различен на финала, ако имах всички факти около случилото се между Александра и Виктория. Това каза пред „120 минути“ Виктор Стоянов от хитовото риалити „Ергенът“.

Той избра Виктория на края на шоуто, но призна след това, че не са заедно. Ден преди финала пък Александра не прие розата на най-желания мъж в България, защото той не зае нейна страна след агресията от страна на победителката.

Виктор призна, че се е досещал какво е станало, но и двете финалистки са предпочели да не споделят с него директно какво се е случило и той е бил много объркан.

„Съжалявам за това, което се случи, но и двете предпочетоха да замълчат и да кажат типично по женски: Ти си знаеш! Аз нямах представа за случилото се. Очевидно виждах, че е станало нещо, но не знаех и не исках да взимам прибързани решения. Исках да получа всички факти, за да мога да взема обективно решението си“, каза Виктор.

Мистерията около отношенията му с Алекс обаче се заплете отново. Виктор не отговори на въпрос дали са заедно и обясни:

„Ще разочаровам отново зрителите, измъквайки се по този начин, но не съм получил изрично позволение от дамата, за да коментирам взаимоотношенията си и смятам, че рискувам да навредя, така че не бих поел тази отговорност в момента и ще си замълча.“

Той не отговори и дали все още е ерген.

Стана ясно обаче, че ще издава книга със съвети как да се отнасяме с половинките си.

Един от тях той спомена пред bTV и добави, че не са важни най-скъпите подаръци.

Най-важно е да слушате жената до себе си и да покажете отношение, като й подарите това, което е казала, че иска. Най-добрият подарък е желаният, обясни Виктор.

Той сподели и какво трябва да притежава идеалната жена за него.

Трябва да е много търпелива, каза Виктор и разкри, че в живота си е бил с разбито сърце два пъти, но винаги трябва да помним, че ако сме били веднъж щастливи, пак ще бъдем и да не се отказваме.

За новия „ерген“ той също даде няколко съвета: да слуша всички дами и да бъде открит.

Вижте целия разговор във видеото.