Боядисахме много яйца, боядисахме се самите ние, настроението е празнично, подготвяме се да сядаме отново. Това каза в предаването „Лице в лице“ победителката от „Фермата“ Веселка Маринова. Тя обясни, че по време на карантината на село е по-различно, по-свободно е.

"Живея в къща с двор и децата ми свободно могат да си играят в двора, в къщата. Не е толкова фрапиращо като в града. Животът в селото няма да се промени никога. Супер празнувахме. Събрахме се цялото семейство, защото не е важно какво ще сложиш на масата, ако не е цялото семейство седнало на масата. Великден е най-големият християнски празник, който трябва да се уважи най-много, защото е празникът, който възвеличава нашия Бог“.

За спечелените пари Веселка обясни, че ги е използвала за ремонт на къщата.

„Сменихме покрив, оправяме стаите, купих си няколко животнки – кобила, едно конче, засега докато не се махне тази болест коварна, която ни притиска това, нищо не мисля да правя.

Митко Калайджиев ми подари кон – Мира, кръстих го на него. Другите участници – ще чакам подаръци за нова къща, когато ги поканя“.

Веселка пожела на хората да са живи и здрави, да си изкарат хубаво празниците, да не забравят  ценностите и семейството.