Кристина Газиева разказва в "120 минути" една невероятна история, която преобръща представите ни за красота, за щастие, за доброта. 

Историята на Белла и Елиза започва преди 2 години в САЩ, в болница в Сан Франциско, когато Елиза ражда своята дъщеря Белла.

"Майката е имала спокойна бременност и всички са очаквали чудото Белла да се роди. Тази история е белязана с тишина в родилната зала, когато Белла се появява на бял свят, в родилната зала става тихо и никой не отпразнува появата на това дете.

Лекарите са шокирани, таткото е безмълвен, майката не знае какво се случва. Така започва животът на този рядък диамант Белла, както Елиза я нарича. Тя се появява с различно лице, различно от лицата на останалите деца и именно това я прави рядък диамант", разказа Кристина Газиева.

По думите й, Елиза е искала да сподели историята, за да може повече хора да разберат за този рядък синдром, с който дъщеря й е родена.

"Повече хора да разберат, че различното не означава страшно, различното означава уникално и, че трябва да приемем различния такъв, какъвто е.

Със сигурност тази история не е тъжна история, тя е позитивна история. Има моменти в интервюто, които те хващат за гърлото. Когато я чуеш, когато видиш тази история, ти ставаш по-богат и със сигурност променяш представата си за красиво, защото хората, които сега ще гледат тази история, ще видят едно красиво дете. Защото Белла е красива”.