„Невероятен формат е Dancing Stars. Но зад блясъка не се вижда често колко много труд и контузии имаме.“ Това каза една от най-любимиете участнички във формата д-р Неделя Щонова пред „120 минути“ по bTV.

Тя разказа, че в последно време е имала съмнение за руптура на бъбрек и фрактура на ребро. Освен това е танцувала с кръвоизлив в мускул.

„Загубих 4 килограма, докато бях във формата. Това е колосален труд и загуба на енергия. В началото даже не знаех, че ще съм способна на поддръжките, които измисляше моят сценарен партньор. Те бяха изключително сложни“, каза още Щонова.

Атанас Месечков е шампион на България и на Балканите по спортни танци. Дипломиран хореограф по танцов театър. Представял е България на редица световни първенства. В момента е маркетингов директор в една от най-големите генетични лаборатории в България. Посвещава време и на редица социални каузи и теми, свyрзани със здравето. Със съпругата му Кремена отглеждат заедно четири деца.

Той каза, че се радва, че е бил част от Dancing Stars, защото шоуто е позитивно и привлича децата.

„Те виждат нещо невероятно, усилия, труд, емоции, които са хубави. Затова е прекрасно, че ги повтарят. Ние сме копирали правилните примери, това е формат, в който виждаш много правилни примери“, каза още Месечков.