Поддържането на детския “автопарк” може да бъде предизвикателно и скъпо начинание, особено когато говорим за предучилищната възраст. В този период децата претърпяват динамична промяна както във физическото си развитие, така и в предпочитанията си за превозни средства за игра на открито.

За да отговори на вкусовете на децата и на очакванията на техните родители, швейцарския бранд ZIZITO създава модела Darby 2 в 1 - детска тротинетка и триколка в едно, съвместени в един лек, достъпен и сертифицирано безопасен продукт.

С индивидуален сертификат за безопасност от лабораторията SGS, атрактивен дизайн и гладка функционалност, ZIZITO Darby бързо се превръща във фаворит на пазара. Ето защо днес резюмираме за вас всичко, което бихте искали да знаете за техническите характеристики, устройството и екстрите на модела.

От тротинетка в триколка и обратно - с едно движение

Darby 2 в 1 се трансформира от тротинетка за изтласкване в детска триколка за яздене с натискане на един бутон - без сложни механизми, без допълнителни инструменти, навсякъде и по всяко време. Това е възможно благодарение на сгъваемата седалка, която може да се изважда и прибира гъвкаво, според ситуацията и според предпочитанията на детето.

В двата си варианта моделът е подходящ съответно: 

  • Като тротинетка за изтласкване с един крак - за деца и подрастващи с тегло до 80 кг.
  • Като триколка за яздене със седалка - за деца и подрастващи с тегло до 30 кг.

На практика този изключително широк диапазон на теглото предполага дългосрочна употреба, отговаряща на менящите се нужди на детето.

Висока персонализация на изживяването

Тротинетка и триколка ZIZITO Darby 2 в 1 може да се използва от деца на възраст над 2 години, до достигане на максимално допустимото тегло, посочено по-горе. Персонализираното изживяване според възрастта, височината и желанията на детето идва благодарение на: 

  • Лесно регулиране височината на кормилото от 66 см до 78 см.
  • Лесно трансформиране от тротинетка в триколка за яздене и обратно.
  • Лесно пренасяне от родител или дете с включената в комплекта текстилна чанта за носене и съхранение.
  • Здрави и издръжливи колела, подходящи за каране по различни видове терени.
  • Ергономична дръжка, удобна за обхващане от растящата детска ръка.

Резултатът е повече от впечатляващ, а именно - удобство, безопасност и забавление години наред, с една-единствена бюджетна инвестиция в правилното детско превозно средство.

Леко, лесно, безопасно

Със сгъваема седалка, сигурна спирачка на задното колело и сгъване до компактни размери, Darby 2 в 1 е не само атрактивна за децата, но и изключително лесна и безопасна за използване.

Основната конструкция на модела е от лек и здрав алуминий, а колелата са направени от PU материал, който съчетава висока издръжливост с изключително малко собствено тегло.

Тротинетката има индивидуален сертификат, удостоверяващ както високото качество на изходните материали, така и перфектно безопасната функция на механизмите по време на използване.

И супер забавно!

Не на последно място - една детска тротинетка трябва да бъде достатъчно атрактивна и нестандартна, за да гарантира не само безопасност, но и перфектно забавление за децата. Darby 2 в 1 на ZIZITO Швейцария е именно това - иновативна и замислена да носи радост и вдъхновение за продължителни динамични игри на открито.

Моделът се предлага в три различни, свежи цвята - червен, розов и син. Ярки и характерни, те са завършени с детайли в неутрално черно и светещи предни и задни колела за още по-вълнуващо изживяване.

Всички тези технически, естетически и функционални предимства на Darby 2 в 1 идват с повече отлично съотношение между цена, качество и период на употреба. Иначе казано - вашето дете ще може да се радва на дългогодишна употреба на две различни превозни средства, докато вие ще заплатите само едно и винаги ще бъдете убедени, че сте взели най-отговорния избор - за бюджета си, за безопасността, за развитието и за забавлението на детето.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!