Всеки мъж трябва да разполага с елегантен мъжки костюм в гардероба си. Хората казват, че всяко правило има изключения… е, това правило няма изключения. Все още не е създадено друго мъжко облекло, което така умело да подчертава характера на мъжа, изразявайки ясна позиция независимо в какви условия се намирате.

Подходящият мъжки костюм ще даде нов тласък на самочувствието ви, ще допринесе за това да цените себе си повече, а също така ще ви превърне в уверен мъж, за който не променливите модни трендове, а малките детайли носят най-голямо значение. Всеки мъж би искал да притежава елегантността, която вдъхват филмите на Джеймс Бонд… запомнящият се мъжки костюм ще ви подари част от тази история, обвързана с неподправена емоция, в която всички ще повярват.

Но все пак изборът на костюм може да бъде и доста трудна задача, а неправилното решение може да ви донесе много негативи. Именно затова екипът от модни консултанти и специалисти на LAZARINI отдели време с предоставянето на актуална информация, която ще ви помогне при избора на качествен мъжки костюм, който ще разкаже вашата история по незабравим начин.

Много млади мъже отписват костюмите, защото в момента не се асоциират с тази визия, но ако искате да бъдете успешни бизнесмени след време, облечете се като такива сега, и вече сте крачка по-близо до мечтата си.

Пълният каталог с мъжки костюми, представени и изработени от LAZARINI - един от най-разпознаваемите български модни брандове за мъжка мода, може да разгледате тук. Уверяваме ви, че всеки елегантен джентълмен ще намери подходящ модел, независимо от вкуса и предпочитанията си.

Има едно основно правило, което стои в основата на правилния избор на стилен и качествен мъжки костюм. Няма нищо по-изящно от костюм, който ви е по-мярка, следва плътно и точно линиите на тялото и фигурата ви, изграждайки блестящ силует като от скица. Колкото и средства да отделите за покупката на нов костюм, ако той не пасва на фигурата ви, всичко друго губи смисъл. Просто правило, което почти всички ние знаем, но често забравяме.

Първата задача, която стои пред вас при избора на подходящ мъжки костюм, е определянето на конкретния повод, среда и евентуален дрес код, характерен за средата, в която бихте облекли това изискано мъжко облекло.

Костюм за сватба

Ако на вас се пада честта да преминете под венчилото като младоженец, заложете на класически формален костюм от три части, включващ елек. Това е един характерен избор за този тип формални събития, който трудно би ви подвел, предлагайки неприятни изненади. Изберете цвета на костюма според сезона.

Цветовете, на които бихте могли да заложите във всеки един момент, са неутралните - черен и тъмносин. Ако сватбеното събитие се провежда през летния сезон, може да заложите и на по-топли цветове като бежов, светлокафяв, светлосив, светлосин както и други цветове, съобразени с роклята на булката.

Бизнес костюм за офиса

Важно е да познавате допустимите граници на корпоративния “outfit”, характерен за вашата офис среда. Неутралните цветове като черен, сив и тъмносин са за предпочитане. Едно позабравено предложение, а именно кафявият цвят, започва да набира популярност през последния сезон, като гарантирано ще ви предложи по-разноцветна и разнообразна визия.

Избягвайте сатенените ревери и декорации, този тип елементи са характерни за официалните ивенти и не пасват на корпоративната среда. Разбира се, някои организации залагат във фирмената си политика конкретни цветове и нюанси, които задължително трябва да присъстват във фирменото облекло. Тези корпорации са все по-малко през последните години, като основният акцент се измества към свободата на избора, вземането на решения на работното място и вниманието към хората.

Спортен костюм за коктейли или друг тип събития

Бъдете контрастни и избягвайте еднообразието, заложено при останалите по-формални събития. Границите при избора на визия тук опират до вашата креативност и въображение, но все пак нека не забравяме и за дрес кода, ако е заложен такъв. Вариативността при материите също е богата при спортно-елегантните костюми. Ленът например е много предпочитана материя особено през летните открити коктейли.

Абитуриентски костюм

Дързостта, смелите мечти и амбиции на младите абитуриенти са подчертани от свежи и креативни визии. В зависимост от вкуса и предпочитанията, бихте могли да заложите и на по-класическа визия, тъй като формалността на този тип бално събитие напълно позволява това. За по-смелите абитуриенти свободата е безгранична. Сатенените декоративни елементи по ревера и филетките на сакото са често срещан избор през последните няколко сезона.

Вярваме, че тези актуални съвети, както и богатото разнообразие от предложения, което ще откриете в каталога на LAZARINI, ще ви бъдат от полза в точния момент!