COVID-19 пандемията наложи сериозна промяна както в нашия живот, така и в куп други сфери от ежедневието ни. Нужната социална дистанция създаде нови правила при общуването, което от своя страна доведе до още по-масово използване на технологичните устройства.  Образованието също беше една от тези сфери, която се наложи да бъде трансформирана бързо, за да могат всички ученици да продължат по своя учебен график.

Въпреки трудното начало, дистанционното обучение зае главната роля в образователния процес, като дигиталните платформи за знания осигуриха пряката връзка между учениците и учителя. Лекият смут и несигурността от използването на тези приложения бързо останаха на заден план, когато всички залагащи на такъв тип обучение намериха за изключително кратко време лесния подход към правилната употреба.

В тези изпитателни времена за образователната система, на българския пазар своя път намери дигиталната образователна платформа iZZI, предлагана от издателство Клет България. Осигуряваща над 50 000 учебни ресурса, тя предоставя на учениците от първи до седми клас всички нужни образователни материали, гарантиращи за първокачественото им образование. Интерактивни видеа, динамични презентации, логически игри и задачи, това са само малка част от голяма база с данни, с която дигиталото образователно приложение iZZI разполага.

От издателството вярват, че този труден момент, наложен от пандемията, обуславя нуждата от лесно и достъпно образователно приложение, с което учениците да не губят ценната връзка в тяхното обучение. Адаптирано специално за българския пазар, iZZI осигурява достъп до цялата образователна програма благодарение на интерактивния си дизайн, подготвен от професионалните разработчици на издателство Клет България.

Основната цел пред издателството е съдържанието в платформата да не е само специализирано и ориентирано към задоволяване нуждите на учебния процес от първи до седми клас, но и да направи часовете по-вълнуващи и предизвикателни.

За да бъде осигурено вълнуващо и лесно достъпно образование за вашите деца, от 1.07.2021 г., iZZI ще може да се достъпва с абонаментен план. Абонаментът дава достъп до пълното съдържание на платформата за срок от една година. Пакетните предложение включват абонамент за самоподготовка за 118,90 лв. или колективен, който се предлага за над 10 абонамента, закупени наведнъж за 39,90 лв.

Възможността учениците да разполагат с дигитално приложение, осигуряващо им достъп до необятния свят на образованието, гарантира тяхната ангажираност към учението по-всяко едно време. Независимо къде се намират - дали в класната стая или от вкъщи, те могат да получат всички нужни знания по-един лесен, интерактивен и забавен начин.