Градското придвижване с малкото дете има своите специфики - както по отношение на безопасността на самото дете, така и по отношение на удобството и мобилността на неговите родители.

В този ред на мисли, можем да се запитаме какво всъщност трябва да представлява една лятна количка, перфектно пригодена за особеностите на градската среда? Швейцарската марка ZIZITO не просто отговаря на този въпрос, а материализира своята теза под формата на съвършения продукт - лятната количка Luka, проектирана специално за нуждите на семействата, които ежедневно се сблъскват с предизвикателствата на града.

Какво представлява моделът и какво го отличава от всички останали конкурентни продукти? Разказваме накратко в следващите редове.

Лекота и мобилност

Преди всичко, ZIZITO Luka има перфектно съобразни тегло и размери, които позволяват безпроблемно преминаване през най-често срещаните градски препятствия – високи тротоари, стълби, подлези, рампи, асансьори, градски транспорт и т.н. Минималистичната конструкция от алуминий и двойните гуми от лека EVA пяна позволяват лесно повдигане на количката и пренасяне през пейзажа, когато нормалният ход се окаже невъзможен.

Нещо повече – тук лекотата далеч не идва за сметка на стабилността, а напротив. Количката залага на хармонично разпределение на теглото и гарантира перфектен баланс, дори и през проблемни участъци с множество неравности.

Перфектна безопасност

Лятната количка ZIZITO Luka има индивидуален сертификат за безопасност, издаден от независимата лаборатория SGS Швейцария . Документът се издава вследствие на щателно лабораторно тестване както на използваните материали, така и на поведението на количката в различни рискови ситуации.

Моделът е съобразен с нуждите на децата над шестмесечна възраст и с допустимо максимално тегло до 15 килограма. Той има сигурен 5-точков предпазен колан, система за едноточково блокиране на задните колела и подвижен предпазен борд, който се отстранява и почиства бързо и лесно.

Функциите са интуитивни, лесни за управление и 100% надеждни. По този начин, безопасността на детето идва без нужда от специална подготовка и допълнителни усилия от страна на родителя. Достатъчно е единствено да прочетете инструкциите за употреба и да се придържате към тях.

Практичност

Както дизайнът, така и допълнителните екстри на модела са замислени така, че да бъдат преди всичко удобни, универсални и практични. По тази линия, можем да подчертаем следните предимства на ZIZITO Luka: 

  • Удобен кош за съхранение на багаж с голяма вместимост;
  • Многоточково регулиране на опората за гърба;
  • Допълнителна поставка за краката на детето;
  • Подвижен сенник за защита от преки слънчеви лъчи;
  • Проветриви и лесни за поддръжка текстилни елементи.

Количката идва в три унисекс цветови решения, а именно: класическо черно, сиво с камуфлажни елементи и черно с камуфлажни елементи. Стиловата универсалност позволява отглеждането на няколко поредни деца, независимо от потенциални разлики в пола и възрастта.

Справедлива цена

Подобно на всички останали продукти на швейцарския бранд, лятната количка за деца ZIZITO Luka предлага забележително съотношение между крайна цена и качество на изпълнението.

Или иначе казано: количката попада в средния към нисък ценови клас, като едновременно с това залага на най-високите стандарти в индустрията. Когато се използва по предназначение и в съответствие с предписанията на производителя, тя е дългосрочна инвестиция с пълна гаранция и нулеви разходи за текуща поддръжка.

Защото ZIZITO залага на една проста, но гениална философия: безопасността на детето и удобството на неговите родители не са лукс, а първостепенна необходимост, която следва да бъде лесно достъпна и поднесена с грижа, внимание, отговорност и любов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!