L’Oréal с гордост обявява, Адам Лавин за глобалният посланик на мъжката линия L’Oréal Men Expert. Малко са изпълнителите, които да са така неуморни, както суперталантливият фронтмен на групата Maroon 5, обединяващ най-добрите качества на съвременния мъж, правейки го перфектният партньор на нашия бранд.

ГОЛЯМА ЗВЕЗДА

Музикантът, актьорът и менторът Адам Лавин е феномен, за когото ако не сте чували, то вероятно живеете на Марс. С многобройни албуми, продадени в платинени тиражи, и три награди „Грами“, без съмнение Лавин е успешен артист – просто попитайте неговите 11,7 милиона последователи в Instagram. Но този жител на Лос Анжелис е също така мъж на съвремието – семеен човек, бизнесмен и фронтмен на една от най-известните музикални банди в света.

Джентълмен и бунтовник, баща и модна икона, Адам е въплъщение на всестранно развития съвременен мъж, чийто стил извън сцената е толкова значим, колкото и статута му на рок звезда. Освен с китарата и татуировките, Адам Лавин е известен също със своята непоколебимост и чувство за хумор, както и с категоричната си позиция и решителност. Турнетата, семейният живот и предаването The Voice го правят перфектния представител на мъжката линия Men Expert.

ВЛИЯТЕЛЕН ГЛАС

Адам е смел и се слави със своя уникален подход, затова не е изненада, че се завръща като ментор в 15-ия сезон на шоу програмата The Voice. И освен че утвърждава мястото си на ветеран в награждаваното предаване, той изостря обществената чувствителност към различни благотворителни акции и използва базата си от верни последователи в социалните мрежи, за да говори от името на онези, чийто глас по-трудно може да бъде чут. Убеждава 26 фантастични жени, от Дженифър Лопес до Елън Дедженерис, както и съпругата си Беати и дъщеря си Дъсти Роуз, да се появят в клипа на последния хит на групата Maroon 5 и певицата Карди Би – „Girls Like You“. От активистки за социална справедливост до актриси. Посланието на клипа е ясно – жените са прекрасни и Лавин иска да се увери, че те знаят това.

ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ

Адам Лавин не оставя нищо наполовина. Без филтър и без цензура, абсолютно неудържимото желание на Адам да влага 110% от себе си във всичко, което върши – от баскетболното игрище до сцената, е всичко това, което го прави перфектното олицетворение на дезодоранта Men Expert и представително лице на дезодоранта Thermic Resist.

На концертните стадиони по света Лавин е изцяло в синергия с мисията на Men Expert да изостря съзнанието по важните въпроси чрез ежедневната грижа за мъже и брандът Men Expert с въодушевление го приветства в семейството на L’Oréal Paris.


За своето сътрудничество двете страни споделиха:

 

Пиер-Еманюел Ангелоглу (L’Oreal Paris Global Brand President)
„Адам Лавин е световна музикална звезда и икона, която се обръща към всички поколения в качеството си на вокалист на групата Maroon 5. Безкрайната енергия, която влага в своите изпълнения и в живота, го прави влиятелен посланик и съвършеното представително лице на нашата визия и на всичко, което съвременният Men Expert мъж трябва да бъде. С огромно удоволствие го приветстваме с Добре дошъл!“

Адам Лавин
„Ежедневната грижа е важна за мен и затова се радвам, че ще представям линията L'Oreal's Men Expert. Фактът, че съм гласът на кампанията, ми предоставя перфектен повод да мотивирам мъжете по лесен начин да се грижат за себе си.“