Кампанията на Евробет "Печалба по избор” е в разгара си. На 1 март беше изтеглено името на втория късметлия, който спечели голямата награда и имаше възможност да си избере кола, околосветско пътешествие или 25 000 лв.

Константин Стойков от Кюстендил е участвал само с един "Паспорт на късмета”, но въпреки това той се оказа достатъчен.
 

"Когато ми се обадихте, помислих, че някой приятел си прави майтап с мен. Ние често се шегуваме помежду си и това беше първото, което ми дойде наум. Изобщо не чувах какво ми казвате, през цялото време се напъвах да позная кой ме бъзика. След второто ви обаждане пак имах съмнения, но се запитах - ами ако е истина”, спомня си той.

Късметлията работи в цех за обувки в Кюстендил и разказва, че негов приятел го запалил по играта "Еврошанс”. Точно същият приятел пръв му се обадил по телефона, за да го поздрави.
 

"Той вече знаеше, че съм спечелил. Беше разбрал от букмейкърите в пункта. Той ми честити, а аз пак не вярвам. Когато се прибрах от работа, моят брат ми изпрати линк към новината в сайта на "Евробет”. Прочетох я и целият се разтреперих. И да ви кажа още не мога да свикна с мисълта. Толкова много участници и точно мен да изтеглите”, допълни Константин.
 

Последното трето теглене на голяма награда за кампанията "Печалба по избор” ще бъде на 5 април, а дотогава всяка седмица играчите могат да спечелят iPhone 4S.