Тази година American Tourister избра звездата на португалския национален отбор Кристиано Роналдо за глобален посланик на марката за 2018 г.

След като отборът му отпадна по време на осминафиналите на Мондиал 2018, Роналдо започна своята ваканция в очакване на предстоящия си трансфер. Новината, че новият отбор на Роналдо е Ювентус, беше официално потвърдена на 10 юли. 

Кристиано очевидно ще трябва да стегне своя куфар Soundbox на American Tourister, който стана известен като като „куфара на Роналдо“ и да отпътува за Италия.

До 23 юли българските почитатели на футболната звезда могат да спечелят страхотен куфар American Tourister и да се доближат до стила на пътуване на Кристиано Роналдо. Тази възможност предоставя играта „Обиколи Европа с радио N-JOY и American Tourister - с подкрепата на Wizz Air“.

За да се включат в нея, слушателите на най-голямата музикална радиостанция и почитателите на Роналдо, е необходимо да посетят сайта samsonitebg.com, където ще открият банер на играта. С клик върху него се отваря пъзел. Всеки, който успее да нареди правилно изображението, се регистрира за участие в жребия за страхотната награда – куфар Bon Air от American Tourister и самолетни билети от Wizz Air за Лисабон или Малага.

Кристиано Роналдо споделя: „American Tourister е функционален и готин бранд, който подхожда на всеки. Очарован съм да бъда лице на марката за 2018-та. Като често пътуващ човек оценявам нуждата от висококачествен куфар, който междувременно ти позволява да изразиш себе си“.

Бъдете като Роналдо! Обиколете Европа с радио N-JOY и American Tourister от samsonitebg.com - When Life Calls – Be Ready!