Големите, тежки, обемни и трудни за транспортиране модулни бебешки колички често се оказват не особено далновидно решение за лятото. За дните с дълги разходки и чести пътувания, родителите имат нужда от лек, удобен и мобилен вариант на количка, който да бъде техен постоянен спътник - без да заема твърде много пространство и без да компрометира безопасността на детето.

Именно на тези нужди се опитва да откликне швейцарския бранд за бебешки стоки ZIZITO, създавайки лятната си бебешка количка Sussane. Тя е малка и подвижна, стилна, изчистена и перфектно обезопасена - перфектно пригодена за придвижване в градска среда през топлите месеци от годината. Днес разказваме малко повече за основните предимства на модела и за техническите характеристики, който той съчетава в конструкцията си.

Лек и минималистичен летен дизайн

Компактна, но супер здрава рамка от стомана, комбинирана с двойни колела от мека EVA пяна и размер 8" х 4.5" - това е основата, върху която ZIZITO създават възможно най-интелигентния вариант на лятна количка за малки деца. Моделът може да бъде лесно пренасян през и над градски препятствия, включително и когато детето седи вътре в него. Той се сгъва лесно до компактни размери и има допълнително вграден колан за носене, така че да реагирате гъвкаво на терена и нуждите на детето.

Сертифицирана безопасност и стабилност

ZIZITO Sussane има индивидуален сертификат за безопасност, издаден от независимата лаборатория SGS Швейцария. Сертификатът гарантира използването на най-подходящите материали и отличното поведение на количката по време на експлоатация. Техническите елементи, които осигуряват безопасността на детето, включват:

  • 5-точков обезопасителен колан с опция за висока персонализация според възрастта, височината и телосложението на детето;
  • Заоблен сенник за предпазване от силните лъчи на лятното слънце;
  • Стоманена конструкция със свързващи елементи от закалена пластмаса, издържащи натоварване дори и през проблемни терени;
  • Преден борд с допълнителна обезопасителна лента, преминаваща между бедрата на детето;
  • Дишащи материи, предпазващи от запарване и претопляне на тялото.

За по-добро сцепление и по-добър захват на родителя, дръжките са завършени с мека вложка, която предпазва от хлъзгане и загуба на контрол върху движението на количката.

Различни цветови вариации

За да отговори максимално добре на стиловете предпочитания на родителите и техните деца, моделът ZIZITO Sussane идва в три различни цветови варианта, а именно:

  • Комбинация от жълто и синьо с шарка на точки;
  • Наситено червен дизайн с принт на звезди;
  • Пастелен тъмносин дизайн с принт на звезди.

И трите цвята са 100% унисекс, като подхождат еднакво за момичета и момчета от 6-месечна възраст до достигане на максимално допустимото тегло, посочено от производителя.

Издръжлива и бюджетна

ZIZITO Sussane предлага рядко срещано съотношение между качество и цена. Моделът съчетава в себе си всички най-добри практики за материалите, дизайна и обезопасяването, като същевременно е по-бюджетен от много други колички в този клас на изпълнение. Нещо повече - количката има дълъг период на употреба. Ако се експлоатира в съответствие с препоръките на производителя, тя може да се използва години наред, включително в отглеждането на породени деца или деца от различни семейства. Защото ZIZITO знаят как да направят високия стандарт на живот едновременно достъпен, удобен и забележително стилен!