Набиращата все по-голяма популярност верига магазини КАМ Маркет ще изненада приятно своите клиенти за коледните и новогодишните празници. Любимият на все повече българи локален хард дискаунт представя своята най-нова кампания „KAM HOODS“, посветена на кварталите на София.

“KAM HOODS” ще напомни на жителите на столицата за провереното качество, свежите продукти и най-вече, ниските цени. Ще те пренесе там, където познаваш касиерката, уханието на масло и пресен хляб от пекарната извиква спомените от детството при баба и намираш неща, които „само при нас ги има“.

В рамките на кампанията KAM HOODS, потребителите в София, Пазарджик, Габрово и Перник изпращат свое видео, снимка или story, посветено на техния локален КАМ Маркет – любимото място за пазаруване на цялото семейство с любимите продукти, без които трапезата не може. Най-големите фенове на веригата ще получат страхотни подаръци за предстоящите коледни и новогодишни празници от КАМ и от посланика на инициативата, прекрасната Мария Силвестър. Основен критерий за успех е не толкова умението, колкото желанието и демонстрираното старание в надпреварата. Желаещите да се включат в KAM HOODS / КВАРТАЛИТЕ НА КАМ могат да открият цялата необходима информация на страниците на КАМ в социалните мрежи.

https://www.facebook.com/kambulgaria/

https://www.instagram.com/kam_bulgaria/

ЗА КАМ МАРКЕТ:

През 1999 година КАМ Маркет полага основите на хард дискаунт търговията в Р.С. Македония и на Балканите, с безпрецедентно ниска ценова политика.В рамките на две десетилетия основаната в Скопие верига се превръща в лидер на пазара в Р.С. Македония, където през 2021 разполага със 74 филиала и логистичен център. Вече 5 години веригата е лидер на македонския пазар според изследване на независимата агенция Insider ID. Best Buy отличава КАМ Маркет като абсолютен лидер в съотношението цена-качество. Експанзията на бранда към днешна дата включва и 20 филиала в Косово, както и 19 в България. За компанията вече работят повече от 1500 служители.

Утвърден лидер в дискаунт търговията, КАМ Маркет предлага на своите клиенти всички групи хранителни и нехранителни стоки.Философията на КАМ е специфична и е изцяло ориентирана в интерес  на потребителя. КАМ предлага решение в критичен за домакинствата днес момент - отлично качество на изключително ниски цени. Внимателно подбраният асортимент от 1300 артикли; миксът от собствени,  национални и доказани световни марки, винаги свежите плодове и зеленчуци, безупречният щанд с прясно месо и разнообразието от продукти , ухаещи от витрината на пекарната превръщат КАМ Маркет в любимо място за пазаруване за все повече български семейства, пестейки тяхното време и пари.

Основно предимство на КАМ Маркет са и бързината в обслужването, вниманието към всеки клиент и основният фактор, местоположението - в сърцето на всеки квартал, близо до българското семейство. Далеч от безкрайното висене по опашки и рисковото струпване на хора.