ЕХНАТОН представя широка гама от контакти и ключове, разполагащи с функции за комфорт и вграден монтаж. Те са готови да осигурят безопасност и комфорт във всяко кътче и същевременно да придадат изтънчен завършек на вашия интериор.

Благодарение на разнообразието от форми, цветове и функции, можете да изберете онези продукти, които отразяват изцяло вашата индивидуалност.

Гамата от електрически контакти и ключове за вграден монтаж се състои от сериите:

  • Unica
  • Merten M-Plan
  • Merten System M
  • Sedna
  • Odace
  • Asfora

Серията Unica е със забележителен дизайн и широк набор от функционалности. Това е атрактивна гама от ключове и контакти, доставени в различни дизайни и материал на изработка. Предлага над 150 функциионалности, подходящи за всеки тип инсталации.

Серията Sedna предлага повече от 90 функции, асортимент от 6 цвята рамки и 5 цвята механизми. Най-финият продукт в своя сегмент. Ако сте почитатели на вграждането, то това е перфектният избор за вас! След монтаж, тази серия се подава едва на 8 мм от стената.

Серията Odace позволява оптимално решение на проблема с електрическата инсталация, като същевременно внася яркост и свежест във всеки модерен дом. Оригиналният дизайн на серията "кръг в квадрат" е в крак с времето, а широката гама от декоративни материали ще подчертае вашия стил и интериор. Открийте възможностите на Sedna и направете престоя си в къщата по-цветен!

Серията Asfora със своя елегантен и изчистен дизайн, Asfora дава всичко от което имате нужда – 6 цвята и над 50 функционалности. Тази серия от ключове и контакти е проектирана не само да бъде приятна на допир, но и да грабва погледите.

 

Серията Merten M-Plan е идеален за любителите на минималистичен и изчистен дизайн. Тази серия ще откриете в гланц или мат, пет цвята, атрактивен за всякакъв тип нужди на съвременния дизайн.

 

Серията Merten System-M – Кой е казал, че функционалното не може да изглежда страхотно. Серията System-M включва повече от 175 функции и 4 възможности за дизайн. За хората, които търсят дизайн, технологии и иновации обединени в едно.

Тези ключове и контакти са еквивалент за високо качество и достъпна цена. Високо ниво на безопасност, лекота при инсталация и богат асортимент от дизайнерски решения за всеки интериор — това са техните предимства.

На сайта, както и на място в магазините на ЕХНАТОН можете да видите всяка една от сериите. Доверете се на класиката в света на електрическите компоненти!