"За къде бързаш?!", отеква в съзнанието ми. Напоследък често ми задават този въпрос. И може би с право. Може би действително пренебрегвам важните неща, опитвайки се да вместя в оскъдните 24 часа начинания, които очевидно изискват доста повече внимание и усилия. Реших да взема мерки и да се образовам по темата "хроничен недостиг на време". След изчетените фермани със съвети и разговори с далеч по-мъдри от мен хора, достигнах до едно доста простичко заключение, което, струва ми се, всеки тайничко знае – организирай добре деня си и следвай собствените си приоритети, за да ти остава време за приятни емоции.

В целия този поток от информация се хванах за съобщението, че Visa организира зимна кампания, посветена именно на това как да си подарим повече време за самите нас и любимите ни хора.

Ето как – за любителите на активната почивка и за празнично настроение през целия сезон от Visa са подготвили по три смарт часовника Withings Activité Pop за всеки ден от периода на кампанията си. От 7 ноември до 25 декември 2016 г. всяка покупка или плащане с карта Visa, издадена преди 7 ноември 2016 г., направена на територията на страната, или при български онлайн търговец, гарантира автоматично участие за дневните награди.

На мен конкретно нов смарт часовник би ме насърчил да се движа повече и дори ще ми помогне да опозная ежедневието си, защото този конкретен модел – Withings Activité Pop – показва изpaзxoдвaни ĸaлopии, изминaтo paзcтoяниe, тoчни данни зa фазите на cъня и дори съвети ĸaĸ дa гo пoдoбря. Чета, че със смарт часовника винаги ще съм в крак с времето, тъй като е автоматично настроен да показва местния час в дестинацията където се намираш. Синхронизира се със смартфон и не изисква кабели за зареждане, защото работи със стандартна батерия. Едни новоизградени здравословни навици, подкрепяни от данните на смарт часовника, ще ми помогнат да водя по-пълноценен живот, а добре организиран график ще ми даде повече време за приятни и весели занимания.

Чета по-нататък – тази година наистина зимният сезон ще е специален, защото с моята карта Visa мога да спечеля символично бягство от забързаното си ежедневие. Три плащания с карта Visa, издадена преди 7 ноември 2016 г., чрез ПОС терминал в България, или при български онлайн търговци, направени и регистрирани в рамките на една седмица на visabg.com, ще изпращат 1 от 3-ма късметлии на луксозна почивка сред планинско спокойствие всяка седмица, или 21 общо за целия срок на промоцията.

Повече регистрирани плащания в рамките на всяка седмица от промоцията означават по-голям шанс да се озова в хотел "Кемпински Гранд Арена" в един от най-модерните зимни курорти на Балканите – Банско и да се възползвам от три нощувки и три вечери за двама по време на престоя, безплатен достъп до фитнеса и модерната СПА зона на хотела, както и предплатена карта за транспортни разходи с лимит до 160 лв. Ще ме посрещнат с плодове и сладки в хотелската ми стая, а всяка сутрин ще се наслаждавам на богата бюфетна закуска с избор от над 100 компонента.  

Да, няма какво да го мисля – тази Коледа ще си подаря голямо удоволствие, като ще плащам всеки ден с Visa за много усмивки и топли моменти в студените дни. 

*Официалните правила и повече информация за кампанията можеш да намериш на сайта visabg.com.