За ЕКО България грижата за автомобила е от първостепенно значение и освен висококачествените горива, от изключителна важност е и предлагането на първокласни смазочни продукти. Като жест към всички клиенти с карти EKONOMY, както и с партньорските карти SDI, Tuning и Sofia Riders, които осъзнават колко съществен за автомобила им е правилният избор на масло, всеки четвъртък до 12 февруари 2021 г. част от иновативните смазочни продукти EKO MEGATRON ще се предлагат с до 40% отстъпка от обявената им цена. Промоцията е валидна за всички обекти от веригата бензиностанции ЕКО из страната.

Смазочните продукти на ЕКО са внимателно разработени от висококачествени базови масла и добавки, за да отговарят на всички видове спецификации и изисквания на производителите на съвременни двигатели за леки и товарни автомобили. Те осигуряват висока чистота на двигателя и ефективна защита от износване. Процедурите, прилагани при проектирането, производството, складирането и разпространението им, са сертифицирани съгласно стандарта за качество EN ISO 9001, стандарта EN ISO 14001 за опазване на околната среда и стандарта OHSAS 18001 за контрол на здравето и безопасността. Непрекъснатите процедури за подобряването им и техническото развитие на оборудването са още едно доказателство за високото качество на гамата.

Освен закупуването на висококачествени масла, клиентите на веригата бензиностанции ЕКО могат да се възползват и от промоционалните цени при зареждане от цялата гама традиционни и премиум горива ЕКО. До края на годината притежателите на карта EKONOMY получават отстъпка от 7 ст./л за всички светли горива, както и 4 ст./л за автогаз и 4 ст./кг за метан. Добрата новина е, че всеки може да получи своята карта безплатно от обектите ЕКО из страната. 

За да гарантира качеството и количеството на горивата, предлагани във веригата си от бензиностанции през последните шест години ЕКО България провежда ежедневно внезапни проверки, заедно с независимата инспектираща организация Булгарконтрола, както на място в специализирана мобилна лаборатория, така и чрез анализи в акредитирана такава.

Периодът на промоцията е всеки четвъртък до 12.02.2021 г. или до изчерпване на количествата.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!